Jegyvásárlás

Kedves Vendégeink, találkozunk a Corinthiában!

Aki még nem vásárolta meg belépőjét, ne aggódjon, a helyszínen, a rendezvény idején megteheti. Pénteken délután 3 órától várja Önöket a VinCE-pénztár a Corinthia Hotel Budapest földszintjén, szombaton és vasárnap pedig 11 órától.
A szombati napra az előzetes jegyértékesítés szerint igen nagy az érdeklődés, így aki aki ezen a napon szeretne kóstolni, annak azt javasoljuk, hogy érkezzen minél korábban, vagy vásárolja meg belépőjét pénteken.
A közeli találkozásra!

Kövessen minket a Facebookon is, hogy a legfrissebb hírekről és akcióinkról értesülhessen!

*A megvásárolt jegyek árát nem áll  módunkban visszatéríteni, a jegyek azonban ajándékozhatók, átruházhatók.

Bővebb információ a jegytípusokról:

Professional Tasting Ticket 8 March |  Szakmai jegy Márc. 8.
A Szakmai Kóstolójeggyel 2013. március 8-án 15.00 órától 19.00 óráig lehet a rendezvény helyszínén tartózkodni és kóstolni. A jeggyel az összes borász- és párlatkiállító termékei kóstolhatók. A jegy mellé adunk 1 db poharat és 1 db VinCE-kóstolókönyvet. Kérjük, hogy a jegyvásárláskor feltétlenül töltse ki a titulusára (sommelier, felszolgáló, étteremtulajdonos, borszakíró, borász, borkereskedő stb.) és a munkahelyére (borászat, média, borkereskedés, étterem, szálloda stb.) vonatkozó sort, hogy elkészíthessük kitűzőjét, amelyet érkezéskor vehet kézhez.

1 Day Tasting Ticket 9 March Napi Kóstolójegy Márc. 9.
A március 9-ére szóló Napi Kóstolójeggyel 2013. március 9-én 11.00 órától 20.00 óráig lehet a rendezvény helyszínén tartózkodni és kóstolni. A jeggyel az összes borász- és párlatkiállító termékei kóstolhatók. A jegy mellé adunk 1 db poharat és 1 db kóstolókönyvet. Amennyiben Ön a borszakmában vagy a gasztronómiában tevékenykedik, kérjük, hogy a jegyvásárláskor töltse ki a titulusára (sommelier, felszolgáló, étteremtulajdonos, borszakíró, borász, borkereskedő stb.) és a munkahelyére (borászat, média, borkereskedés, étterem, szálloda stb.) vonatkozó sort, hogy elkészíthessük kitűzőjét, amelyet érkezéskor vehet kézhez. A kitűzővel beléphet a szakmabeliak számára fentartott Tasting Zone területére.

1 Day Tasting Ticket 10 March |  Napi Kóstolójegy Márc. 10. 
A március 10-ére szóló Napi Kóstolójeggyel 2013. március 10-én 11.00 órától 20.00 óráig lehet a rendezvény helyszínén tartózkodni és kóstolni. A jeggyel az összes borász- és párlatkiállító termékei kóstolhatók. A jegy mellé adunk 1 db poharat és 1 db kóstolókönyvet. Amennyiben Ön a borszakmában vagy a gasztronómiában tevékenykedik, kérjük, hogy a jegyvásárláskor töltse ki a titulusára (sommelier, felszolgáló, étteremtulajdonos, borszakíró, borász, borkereskedő stb.) és a munkahelyére (borászat, média, borkereskedés, étterem, szálloda stb.) vonatkozó sort, hogy elkészíthessük kitűzőjét, amelyet érkezéskor vehet kézhez. A kitűzővel beléphet a szakmabeliak számára fentartott Tasting Zone területére.

Segítünk a választásban!

Csak a borászok standjai közt szeretne közlekedni és kóstolni, és a világért sem töltené idejét mesterkurzusokon?
Döntse el, hogy melyik napon szeretne kóstolni és vegye meg az alap kóstolójegyet az adott napra. Ára 8000 Ft / nap és birtokában egész nap kóstolhatja az összes kiállított bort és párlatot.

Szeretne részt venni egy-két mesterkurzuson, workshopon a választott napon?
Válassza ki az adott programot és vásárolja meg a “helyjegyet”. Széke a jegyvásárlással biztosítva van, további regisztrációra nincs szükség. Fontos, hogy csak azon a napon érvényes a helyjegye, amelyiken van érvényes alap kóstolójegye!

Két napon keresztül szeretne kóstolni és mesterkurzusokon részt venni?
Kérjük, hogy ebben az esetben vásárolja meg az alap kóstolójegyet mindkét napra, így mindkét nap vehet “helyjegyeket” a mesterkurzusokra és workshopokra.

Esetleg szakmabeli, elfoglalt sommelier vagy más restaurateur és csak egy kurta péntek délutánja van az összes bor végigkóstolására?
Vásároljon kedvezményes Szakmai Kóstolójegyet péntek délutánra (15.00–19.00). Kérjük, hogy jegyvásárláskor töltse ki a titulusra és a vendéglátóhelyre, pincészetre, kereskedésre vonatkozó sort, hogy elkészíthessük kitűzőjét, amelyet a helyszínen vehet kézhez.
Fontos: a Szakmai Kóstolójegy csak péntekre szól, nem jogosítja fel tulajdonosát a szombat-vasárnapi programokra való helyjegy vásárlására.

Imádja a bort, tanulásra is vágyik, két, akár három napot is eltöltene a VinCE Budapesten, de nem akar bajlódni az egész jegyvásárlási procedúrával?
Vásároljon három napra szóló All in bérletet, és széke az összes programra, három napra biztosítva lesz!